Hej då Koh Lipe

Nu är kl 7 o jag ska gå upp o göra mig klar.
Vi ska lämna ön idag o vi har inte packat än samt att när 5 pers ska göra sig klara tar det lite tid.
Igår kände jag mig bara så tacksam. Tacksam för att jag har möjlighet att göra en sån här lång resa med alla i min familj- för 3:e gången. Tacksam för att jag fått uppleva denna lilla pärla till ö en gång till. 
Nån mer gång blir det inte pga vad turismen gör med Thailand. Är lite chokad faktiskt men ska ta det i ett annat inlägg senare.

Igår va det hett, + 34 grader o sanden o havet reflekterar solstrålanarna så starkt att man blir helt skrynklig av att kisa (solbrillor hjälper knappast) 

Vi snorklade o badade hela dan, tillomed jag o Elin som är familjens räddaste vågade oss ut o kolla på fiskar igår. 
Vi håller på o värmer upp inför mer avancerad snorkling senare på resan 😬😬

På kvällen gick vi till sunset beach för att se solnedgången. De hade de godaste mojito jag någonsin druckit där (jag gillar inte ens mojito men de här smakade inte heller mojito ha ha men de va goda. Mkt socker o thai-whiskey. Jag gillar thai-whiskey)

Vi tog lite bilder, tyvärr han det komma lite moln men det va ändå supermysigt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Innan jag skuttar upp o packar nu så tänkte jag ge lite tips:

Vi bor på Oasis lipe resort. Det är andra gången vi bor här. De har stora rum för familjer med mer än ett barn (vi har 6 sängplatser i det rum vi har nu) o frulle ingår i priset. Ligger en bit från stranden men är ett suveränt boende. Mer än så här behöver man inte.

Nere på pattaya beach ligger Café Lipe. De har sjukt god mat! Vi har ätit lunch där flera dagar nu. De drivs av en tysk kille o priserna är låga (600 THB för att alla i familjen ska bli mätta) 
Caféet ligger under de lummiga träden som ger skön svalka dessa heta dagar! 

(null)

(null)

Nu blir det frulle o morgon gympa o packa! 

10:30 går båten mot en ny strand med nya äventyr! 

Kommentera här: